Menu
Your Cart

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR

Wij zijn sinds januari 2019 de officiële dealer van de Joysway DragonFlite 95!

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR kopen kan hier; https://www.radiografischevoertuigen.nl/joysway-nl/joysway-dragonflite-95-rtr-rc-zeilboot.html

Joysway DragonFlite 95 RC Zeilboot RTR

De DragonFlite 95 is een RC zeilboot ontwikkeld door fabrikant Joysway. De populariteit van deze radiografische zeilboot is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. De DF 95 is gemaakt van hoogwaardig materiaal en blinkt uit in verschillende windomstandigheden. Dit betaalbare model is gemakkelijk te onderhouden en ideaal voor de ervaren zeiler! Bovendien is het binnen een paar uur snel in elkaar gezet.

DF95 kopen
Bij RadiografischeVoertuigen.nl verkopen wij alleen de RTR versie. Deze versie is voorzien van alle benodigheden, zoals de officiële J4C05 2.4GHz 4CH zender en ontvanger. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van de DF95, want je betaald slechts 360 euro voor een RTR-model. Je hoeft alleen nog zelf 4 AA batterijen voor de zender en 4 AA batterijen voor de ontvanger te kopen. De fabrikant heeft handleidingen gemaakt voor het in elkaar zetten van de boot en het juiste gebruik ervan met de meegeleverde radioapparatuur.

Wedstrijdzeilen met de DragonFlite 95
Wereldwijd worden maandelijks wedstrijden georganiseerd in de DF95-klasse. Vooral in Engeland en de Verenigde Staten zijn hiervoor veel liefhebbers! Maar ook in Nederland ontstaan steeds meer zeilwedstrijden. Maandelijks vinden op diverse locaties in Nederland zeilwedstrijden plaats. Voor het deelnemen aan een zeilwedstrijd is het verplicht om een DF95-zeilnummer aan te vragen. Dit is mogelijk bij de officiële DF 95 organisatie.