Menu
Your Cart

Joysway Dragonforce 65 V6 Zeilboot RTR

Wij zijn sinds januari 2019 de officiële dealer van de Joysway Dragonforce 65 V6!

Joysway Dragonforce 65 V6 RTR kopen kan hier;
https://www.radiografischevoertuigen.nl/joysway-dragon-force-65-rc-zeilboot.html

Joysway Dragonforce 65 V6 Zeilboot RTR
De Joysway Dragonforce 65 V6 is een RC zeilboot die de afgelopen jaren sterk in populariteit is toegenomen. De DF65 is namelijk een betaalbare Ready to Run RC modelboot waarmee je op een leuke manier met RC zeilen kennis maakt. Zo kan je in deze webshop de V6 RTR al kopen voor slechts 240 euro. Bovendien is de Dragon Force 65 gemakkelijk en snel op te bouwen, maar ook voorzien van uitstekende zeileigenschappen. De DF65 is daarom geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Radiografisch zeilen in Nederland
Wereldwijd worden er wedstrijden georganiseerd in de DF-klasse (eenheidsklasse). Vooral in Engeland en Amerika zijn hiervoor veel liefhebbers te vinden! In Nederland ontstaan steeds meer zeilverenigingen. Zo kan je tegenwoordig radiografisch zeilen in plaatsen als Almere, Akkrum, Blokzijl en Sneek. De zeilverenigingen organiseren maandelijks verschillende zeilwedstrijden die op diverse locaties plaatsvinden. Of je nou in recreatief of wedstrijdverband wilt zeilen, het is allemaal mogelijk! Wil je deelnemen aan officiële wedstrijden? Aan elke zeilboot wordt een zeilnummer gekoppeld. Een DF65 zeilnummer kan je bij RG65 Nederland aanvragen.

Joysway DF65 V6 kopen
Fabrikant Joysway heeft 2 versies op de markt gebracht. Bij de ARTR versie wordt de Dragon Force 65 zonder radioapparatuur geleverd. Bij de RTR versie wordt de DF 65 inclusief radioapparatuur (ontvanger en zender) geleverd. Zowel bij de ARTR als RTR editie hoef je alleen nog 4 AA batterijen voor de ontvanger en 4 AA batterijen voor de zender te kopen. RadiografischeVoertuigen.nl verkoopt alleen de RTR versie voor slechts 240 euro. Ben je op zoek naar een handleiding? De fabrikant heeft een DF65 handleiding en DF65 radioapparatuur handleiding beschikbaar gesteld.